Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí mlá­dež­ní­ci, přá­te­lé, pří­z­niv­ci, dámy a páno­vé,

letoš­ní ples se neza­dr­ži­tel­ně blí­ží! Letos se vše pone­se ve sty­lu RETRO… i když jak víme, ne všech­no retro je cool (tře­ba doba před rokem 1989, že :) SOM už vše pil­ně plá­nu­je a tedy i vy může­te začít pilo­vat atmo­sfé­ru, shá­nět oble­če­ní, zopa­ko­vat taneč­ní kro­ky a tak podob­ně. To ovšem nezna­me­ná, že zve­me pou­ze vyni­ka­jí­cí taneč­ní­ky. Jak říká Karel Borec z Na sto­já­ka – důle­ži­tý jsou dvě věci – hus­tej vohoz a ješ­tě hus­těj­ší scé­nář. Co se týká voho­zu – zapo­meň­te na Arma­ni­ho, to je vyš­ší level a ten na ples není nut­ný :-) … Tak­že i vy baru- a záku­li­sí- milov­ní, při­jmě­te pozvá­ní na náš ples!!

Jako již tra­dič­ně se bude ples ode­hrá­vat v KD Dubi­na v Par­du­bi­cích, 14. úno­ra 2014, od 19 hodin.
Jako obvykle bude­te moci býti svěd­ky před­tan­če­ní SOMu, pro­běh­ne pre­zen­ta­ce našich akcí, bude­te si mož­ná moci s sebou domů odnést něja­kou tu cenu z tom­bo­ly. Občer­st­vit se bude­te moct, „vo tom žád­ná“!
Pokud se při­hlá­sí­te do 10. úno­ra na ten­to mail (nebo zakou­pí­te vstu­pen­ku v před­pro­de­ji), bude váš vstup oce­něn část­kou 140 Kč, kte­rou nás pod­po­ří­te. Jinak bude vstup činit 170 Kč.
Kape­ly – budou letos s nej­vět­ší prav­dě­po­dob­nos­tí 3 – někte­ré zná­te, někte­ré ješ­tě moc ne, ale zaru­če­ně svou muzi­kant­skou pro­fe­si­o­na­li­tou dotvo­ří vyni­ka­jí­cí dojem z vaše­ho tan­ce.

Po ple­se je mož­né přespat na faře v Par­du­bi­cích, tak­že jsou vítá­ni všich­ni vaši přespol­ní přá­te­lé! Pro­sí­me, zvě­te své přá­te­le a zná­mé, všich­ni jsou vítá­ni.
Pokud by někdo z vás si chtěl na faře v Par­du­bi­cích před ple­sem nechat něja­ké věci (batoh, oble­če­ní,…), pro­sím, ode­piš­te na mladezchrudim@seznam.cz – pokud by zájem­ci byli, bude fara před ple­sem ote­vře­ná. Prů­vod­ce z fary vás pak dopra­ví (pěšky/trolejbusem) do 19:00 do KD Dubi­na, pokud bude­te mít zájem.

Těší­me se s Vámi na vidě­nou a na shle­da­nou!

Za chru­dim­ský SOM Kryš­tof z Chru­di­mě

plakát

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 13. ledna 2014.