Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Ahoj vedou­cí mlá­de­ží, doros­tů, křes­ťan­ských klu­bů…!

Někte­ří z Vás už urči­tě sly­še­li o Jour­ney, jiní mož­ná ješ­tě ne. V příš­tím roce v květ­nu se prv­ním víken­do­vým semi­ná­řem roz­běh­ne dal­ší (již tře­tí) roč­ník Jour­ney – celo­roč­ní stá­že, jejímž cílem je pomo­ci mla­dým křes­ťa­nům při­pra­vit se k napl­ně­ní Boží­ho povo­lá­ní. Tato nabíd­ka je pro Vás a Vaše přá­te­le či nepřá­te­le! :) NEPŘEHLÉDNĚTE JI, PROSÍM, V NÁVALU RŮZNÝCH ZPRÁV.

Jour­ney je inten­ziv­ní pro­gram, kte­rý má v pří­pa­dě kaž­dé­ho stá­žis­ty indi­vi­du­ál­ní podo­bu v závis­los­ti na jeho povo­lá­ní, potře­bách a situ­a­ci. Spo­leč­ně se bude­me věno­vat učed­nic­tví a evan­ge­li­za­ci, dosta­ne­te pří­le­ži­tost zís­kat základ­ní teo­lo­gic­ký pře­hled, roz­ví­jet své řeč­nic­ké i vůd­čí schop­nos­ti a věno­vat se mno­ha dal­ším rovi­nám služ­by pod­le vlast­ní­ho uvá­že­ní.

Náplň Jour­ney před­sta­vu­jí semi­ná­ře, osob­ní stu­di­um, misij­ní výjezd, návštěvy sbo­rů, pra­xi, ale na prv­ním mís­tě pra­vi­del­nou služ­bu a čas strá­ve­ný po boku zku­še­ných křes­ťan­ských vedou­cích (seznam lidí, se kte­rý­mi se může­te během Jour­ney setkat najde­te zde). Jejím úče­lem totiž není jen zís­kat co nej­ví­ce infor­ma­cí, ale nau­čit se co nej­ví­ce ze sku­teč­né­ho živo­ta a od sku­teč­ných lidí.

Více infor­ma­cí už najde­te v pří­lo­ze, a pokud se bude­te chtít podí­vat, co o Jour­ney řek­li stá­žis­té z minu­lé­ho roku, pusť­te si toto video.

Ať Vám Pán žeh­ná ve Vaší služ­bě!

Miri­am Pas­zo­vá

koor­di­ná­tor vzdě­lá­va­cích pro­gra­mů

Křes­ťan­ská aka­de­mie mla­dých, o. s.

mpaszova@kam.cz

605 237 757

Journey leták

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 29. listopadu 2013.