Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
„Brikciusová Na Prádle – LABYRINT“

vodaLis­to­pad Na Prádle a v Domě U Kamen­né­ho zvo­nu

Jste zvá­ni na:

- bás­nic­ké čte­ní „Brik­ciu­so­vá Na Prádle – LABYRINT“, z tvor­by Anny Brik­ciu­so­vé v podá­ní Jana Žid­lic­ké­ho a za hudeb­ní­ho dopro­vo­du vio­lon­cel­list­ky Anny Brik­ciu­so­vé, kte­ré se koná v sobo­tu 16. lis­to­pa­du 2013, v 18:00 hod, v kos­te­le sv. Jana Křti­te­le Na Prádle (Říč­ní ul. 6, Pra­ha 1), v rám­ci 15. roč­ní­ku fes­ti­va­lu Den poezie. Vstup vol­ný. Viz http://www.Brikcius.com/Projects.cz.BrikciusovaNaPradle.Labyrint.html .

- lis­to­pa­do­vý kon­cert „Fes­ti­val Brik­cius“ – VIOLONCELLO A KLAVÍR II. (Robert Schu­mann, Anto­nín Dvo­řák, Leoš Janá­ček), ital­ské­ho kla­ví­ris­ty Giusep­pe Devasta­ta, žijí­cí­ho v Mad­ri­du a čes­ké­ho vio­lon­cel­lis­ty Fran­tiš­ka Brik­cia, kte­rý se koná ve čtvr­tek 21. lis­to­pa­du 2013, od 19:30 hodin, v repre­zen­tač­ním kon­cert­ním sále ze 13. sto­le­tí, v Domě U Kamen­né­ho zvo­nu (GHMP, 3. patro, Sta­ro­měst­ské náměs­tí 605/13, Pra­ha 1), u pří­le­ži­tos­ti blí­ží­cí­ho se Roku čes­ké hud­by 2014. Před­pro­dej vstu­pe­nek na http://www.Brikcius.com/festival/2013.Koncert.Listopad.html .

Dal­ší infor­ma­ce jsou k dis­po­zi­ci na webo­vých strán­kách http://Festival.Brikcius.com .

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 14. listopadu 2013.