Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Podzimní brigáda v Herlíkovicích

P1070006

Milé mlá­de­že, milí seni­o­ři,  farář­ky a fará­ři,

dovol­te nám, abychom Vám zpro­střed­ko­va­li nabíd­ku pra­cov­ní­ho poby­tu v Hor­ském domo­vě v Her­lí­ko­vi­cích.

Máte mož­nost se jako mlá­dež zmo­bi­li­zo­vat a vydat se do maleb­ných Krko­noš strá­vit spo­leč­ný víkend. Je zde ješ­tě poměr­ně dost prá­ce se zazi­mo­vá­ním, ale urči­tě si při­jde na své i roz­měr duchov­ní a spo­le­čen­ský. Mlá­dež, nebo něko­lik mlá­de­ží se může domlu­vit a spo­leč­ně vyra­zit, tře­ba v rám­ci jed­no­ho seni­o­rá­tu. Když se Vám poda­ří domlu­vit i s něja­kým bra­t­rem fará­řem, či sestrou farář­kou a vydá­te se spo­leč­ně, urči­tě to bude výho­dou. Není to však pod­mín­kou.

Uby­to­vá­ní bude­te na Vil­ce, spát bude­te ve vlast­ním spa­cá­ku. Stra­vu i uby­to­vá­ní bude­te mít hra­ze­nou, tedy pro Vás zdar­ma, neboť si to odpra­cu­je­te.

Ter­mí­ny, kte­ré se nabí­ze­jí jsou násle­du­jí­cí: 15.–17.11.2013

                                                                   22.–24.11.2013

                                                                      6.–8.12.2013

Prá­ce:    zazi­mo­vá­ní Hor­ské­ho domo­va – hra­bá­ní lis­tí, čiš­tě­ní odto­ko­vých kaná­lů, likvi­da­ce zvad­lých truh­lí­ků, úklid pís­ko­viš­tě, tram­po­lí­ny, sítě a zahrad­ní­ho nábyt­ku, dal­ší ští­pá­ní dře­va,  v pří­pa­dě dob­ré­ho poča­sí nátě­ry a výro­ba nových pří­rod­ních truh­lí­ků z kula­ti­ny. V pří­pa­dě nepří­z­ni­vé­ho poča­sí je spous­ta „údrž­bář­ské prá­ce pod stře­chou“.

Pokud Vás tato nabíd­ky zau­ja­la, kon­tak­tuj­te, pro­sím, oddě­le­ní mlá­de­že. Zají­má nás Vámi vybra­ný ter­mín a kolik lidí se chys­tá. V pří­pa­dě nejas­nos­tí nás nevá­hej­te kon­tak­to­vat.

Pro při­hlá­še­ní a více infor­ma­cí piš­te na: mladez@e‑cirkev.cz

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 25. října 2013.