Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

img_7407

 

 

 

 

 

 

Tan­dem zve pra­cov­ní­ky s mládeží/pedagogy z nej­růz­něj­ších oblas­tí na kon­takt­ní a tema­tic­ký semi­nář, kte­rý pro­běh­ne ve dnech 10. – 13. říj­na v Plzni (je mož­né se zúčast­nit jen čás­ti pro­gra­mu).  Na účast­ní­ky čeka­jí čty­ři dny plné infor­ma­cí a akti­vit, jež Vám umož­ní roz­vi­nout nápa­dy, před­sta­vy a pomo­hou s pří­pra­vou pro­gra­mu. Během semi­ná­ře nahléd­ne­me „pod polič­ku“ pro­jek­tu Plzeň 2015 jako Evrop­ské­ho hlav­ní­ho měs­ta kul­tu­ry v roce 2015, zejmé­na v rám­ci cílo­vé sku­pi­ny mlá­dež. Pro­gram si zpes­t­ří­me inter­ak­tiv­ní pro­hlíd­kou (tzv. sta­d­tralley) Plz­ně díky čes­ko-němec­ké­mu pro­jek­tu „Erle­be Pil­sen“, navští­ví­me dvě míst­ní zaří­ze­ní, jež pra­cu­jí dlou­ho­do­bě s mlá­de­ží a anga­žu­jí se mezi­ná­rod­ně. S exper­tem na soci­ál­ní média se for­mou worksho­pu zamě­ří­me na jejich vyu­ži­tí při mezi­ná­rod­ních výmě­nách. Na přá­ní může­me i pro­gram semi­ná­ře při­způ­so­bit Vašim potře­bám a přá­ním. Při­hlá­sit se může­te do 26. září 2013 pro­střed­nic­tvím on-line for­mu­lá­ře na webo­vých strán­kách Tan­de­mu, viz Mail­S­can­ner zjis­til jis­tĂ˝ pod­vrh na ser­ve­ru „goo.gl“. Neduve­ruj­te tomu­to ser­ve­ru: http://goo.gl/Fupp1V. Těší­me se na setká­ní!

______________________________________________________________________________________________________
Pro­gram pod­po­ry – Roz­jeď to s Tan­de­mem!

Tan­dem Plzeň s pod­po­rou MŠMT nabí­zí čes­kým sdru­že­ním a sub­jek­tům aktiv­ním v mimo­škol­ní oblas­ti (mož­né i ško­ly s mimo­škol­ním pro­gra­mem) pří­spě­vek pro spo­lu­or­ga­ni­zo­vá­ní mezi­ná­rod­ní výmě­ny mlá­de­že s Němec­kem. Pro­gram Roz­jeď  to s Tan­de­mem! si kla­de za cíl moti­vo­vat čes­ké sub­jek­ty pra­cu­jí­cí ve vol­ném čase s dět­mi a mlá­de­ží k uspo­řá­dá­ní čes­ko-němec­kých výměn mlá­de­že. Tan­dem chce pro­střed­nic­tvím pro­gra­mu pod­po­řit setká­vá­ní dětí a mlá­de­že ve věku 8 – 26 let. Zájem­ci mohou podá­vat návrhy pro­jek­tů prů­běž­ně po celý rok. Pod­po­ra může dosa­ho­vat výše až 10.000,- na pro­jekt (niko­liv na sub­jekt). Pro­gram je určen pro čes­ká sdru­že­ní, stře­dis­ka vol­né­ho času, nefor­mál­ní sku­pi­ny mlá­de­že a dal­ší sub­jek­ty vyví­je­jí­cí mimo­škol­ní čin­nost pro děti a mlá­dež, okra­jo­vě pro ško­ly, kte­ré budou rea­li­zo­vat setká­ní zalo­že­né na vol­no­ča­so­vých akti­vi­tách. Sport může být dopro­vod­nou čin­nos­tí a pro­střed­kem, niko­liv cílem setká­ní. Výmě­nu je nut­né rea­li­zo­vat vždy do kon­ce kalen­dář­ní­ho roku a sou­čas­ně je čes­ký pro­jek­to­vý part­ner výměn­né akce povi­nen do kon­ce roku před­lo­žit Tan­de­mu řád­né vyúčto­vá­ní. Uzna­tel­né jsou pou­ze nákla­dy vznik­lé na úze­mí Čes­ké repub­li­ky. Více infor­ma­cí spo­lu s při­hláš­ka­mi najde­te pod násle­du­jí­cím odka­zem: Mail­S­can­ner zjis­til jis­tĂ˝ pod­vrh na ser­ve­ru „goo.gl“. Neduve­ruj­te tomu­to ser­ve­ru: http://goo.gl/Q59F8. Těší­me se na Vaše nápa­dy a pro­jek­ty.

_____________________________________________________________________________________________________

V pří­pa­dě dota­zů a nejas­nos­tí kon­tak­tuj­te:

Mgr. Micha­e­la Vese­lá
mimoskol­ni oblast / außer­schu­lischer Bere­ich

=====================================================
Koor­di­nac­ni cen­t­rum cesko-nemec­kych vymen mla­de­ze TANDEM
Koor­di­nie­run­gs­zen­t­rum Deut­sch-Tschechischer Jugen­daus­tausch TANDEM
Rie­gro­va 17, CZ-306 14  Plzen
Tel.: (+420) 377 634 757, 377 634 755, Fax: (+420) 377 634 752
e‑mail: vesela@tandem.adam.cz, tandem@tandem.adam.cz
http://tandem.adam.cz; sky­pe: mimoskol­ni

Inter­ne­to­vy por­tal pro mla­dez / Inter­net­por­tal für Jugen­d­liche:
http://www.ahoj.info

 

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 23. září 2013.