Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Váže­ní čle­no­vé pra­cov­ní sku­pi­ny Dob­ro­vol­nic­tví,

 

z pově­ře­ní ředi­te­le Odbo­ru pro mlá­dež si Vám dovo­lu­ji zaslat pozvá­ní na Kon­fe­ren­ci o mlá­de­ži – Stra­te­gie ver­sus pra­xe?, kte­rou pořá­dá Minis­ter­stvo škol­ství, mlá­de­že a tělo­vý­cho­vy (Odbor pro mlá­dež) a Čes­ká národ­ní agen­tu­ra Mlá­dež ve dnech 8. – 9. lis­to­pa­du 2013 v Pra­ze. Při­hlá­sit se může­te do 25. 9. na www.mladezvakci.cz/konference. V při­hláš­ce lze uvést, zda a jakým způ­so­bem je mož­né se aktiv­ně zapo­jit do pro­gra­mu kon­fe­ren­ce. Násled­ně v polo­vi­ně říj­na budou při­hlá­še­ní účast­ní­ci kon­tak­to­vá­ni orga­ni­zá­to­ry akce ohled­ně výbě­ru worksho­pů, kte­rých se chtě­jí zúčast­nit, a dal­ších infor­ma­cí o prak­tic­kých zále­ži­tos­tech spo­je­ných s pří­pad­nou aktiv­ní účas­tí na kon­fe­ren­ci.

 

Podrob­né infor­ma­ce o kon­fe­ren­ci nalez­ne­te v pozván­ce, kte­rou Vám zasí­lám v pří­lo­ze, a na adre­se: www.mladezvakci.cz/konference.

 

S pozdra­vem,

Pav­la Petráš­ko­vá

oficiální_pozvanka_konference

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 20. září 2013.