Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

 

Farní sbor ČCE Chrást

Far­ní sbor ČCE v Chrás­tu u Plz­ně nabí­zí záze­mí pro poby­ty pře­de­vším sku­pin mlá­de­že v nově zre­kon­stru­o­va­ných sbo­ro­vých pro­sto­rách. Spa­ní na vlast­ních kari­mat­kách a ve spa­cá­cích. K dis­po­zi­ci vět­ší spo­le­čen­ská míst­nost, kuchy­ně, kou­pel­na, WC. Vyu­žít je mož­né také vel­kou far­skou zahra­du (napří­klad pro sta­no­vá­ní nebo tábo­rá­ky). S fará­řem sbo­ru je mož­né se domlu­vit na pří­pra­vě duchov­ní­ho pro­gra­mu. Opti­mál­ní kapa­ci­ta: cca 10 lidí.

Chrást u Plz­ně se nachá­zí na tra­ti Pra­ha – Plzeň v maleb­né kra­ji­ně sou­to­ku Kla­ba­vy a Beroun­ky. Fara Čes­kob­ra­tr­ské církve evan­ge­lic­ké se nachá­zí v kli­do­vé zóně obce ved­le mateř­ské ško­ly a Domu s pečo­va­tel­skou služ­bou. Kolem fary pro­chá­zí zna­če­ná turis­tic­ká ces­ta, kte­rá vede do turis­tic­ké­ho tábo­řiš­tě „Na závrt­ku“, kde vodá­ci začí­na­jí splou­vat řeku Beroun­ku (vzdá­le­nost od fary činí asi 1 km). Dále kolem pozem­ku vede míst­ní nauč­ná stez­ka Chrást.

Kon­takt: Karel Šimr (farář) – karel.simr@evangnet.cz, 739 244 774

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 4. července 2013.