Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Pozvá­ní na fes­ti­val UNITED
Ahoj, chce­me tě pozvat na multi­žán­ro­vý fes­ti­val UNITED, kte­rý se letos usku­teč­ní 22. – 24. srp­na ve Vsetí­ně. Tří­den­ní akce nabíd­ne nejen kva­lit­ní por­ci roz­ma­ni­té muzi­ky, ale také semi­ná­ře, diva­dla, fil­my, spor­ty a pocho­pi­tel­ně i duchov­ní povzbu­ze­ní.
Nedíl­nou sou­čás­tí celé akce jsou kon­cer­ty, jejichž smys­lem je nejen hudeb­ně osvě­žit, ale také nabíd­nout pro­stor k chvá­le­ní Hos­po­di­na. Letoš­ní roč­ník fes­ti­va­lu při­lá­kal zají­ma­vé inter­pre­ty z domá­cí i zahra­nič­ní scé­ny. K nej­za­jí­ma­věj­ším jmé­nům pat­ří ame­ric­ká for­ma­ce Reilly nebo fin­ská par­tič­ka HB. Hudeb­ní pro­gram fes­ti­va­lu pocho­pi­tel­ně dopl­ní špič­ka čes­ko­slo­ven­ské duchov­ní scé­ny. Může­te s těšit na Tretí deň, eSPé, R.E.J., Done­be­vo­la­jí­cí, The Neons nebo Kalwiche. Kom­plet­ní seznam vystu­pu­jí­cích najde­te na webu UNITED v prů­bě­hu něko­li­ka týd­nů.
3. roč­ník fes­ti­va­lu se pone­se v duchu mot­ta „Jeden život“ a chce­me otevřít téma jed­na tvář, dar a pří­le­ži­tost. Jeden život jako tvář – mít jed­nu tvář v duchov­ním i v kaž­do­den­ním živo­tě. Život jako dar – dar Ježí­še Kris­ta, skr­ze kte­ré­ho jsme dosta­li šan­ci na nový život. A také si chce­me uvě­do­mit, že díky naše­mu živo­tu máme mož­nost napl­nit pra­vý smy­sl víry, tedy být tu pro své přá­te­le. Letoš­ní téma před­sta­ví hlav­ní řeč­ní­ci, kte­rý­mi jsou Ján Buc, Michal Klus, David Novák a David Říman.
Novin­ky a infor­ma­ce ohled­ně pří­prav fes­ti­va­lu budou zve­řej­ňo­vá­ny na webo­vých strán­kách www.festivalunited.cz a na FB pro­fi­lu akce www.facebook.com/festivalunited.
Jsme pře­svěd­če­ni, že fes­ti­val UNITED bude i letos slou­žit nejen k tomu, abychom se hudeb­ně potě­ši­li či pozna­li nové přá­te­le, ale zejmé­na pro­to, abychom pozna­li Toho, kte­rý nám daro­val „Jeden život“.

Těší­me se na Tebe!

Orga­ni­zač­ní tým

U_2013_plakat

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 4. června 2013.