Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Váže­ní pří­z­niv­ci a kama­rá­di Tmel­ní­ku,

rádi bychom vás pozva­li na Tmý­dlo, osla­vu dru­hých naro­ze­nin naší orga­ni­za­ce. Bude to večer plný zába­vy a nových možností.Přijďte nás pod­po­řit, užít si fajn večer a poznat nové lidi.

Osla­va se bude konat 29. 3. od 18 hodin v Malém sále MKD na Měl­ní­ku.

Pro­gram je pes­t­rý! Před­sta­ví­me vám naše pro­jek­ty, co přes­ně dělá­me a jak se pří­pad­ně může­te zapo­jit. V prů­bě­hu veče­ra vás sezná­mí­me s evrop­ským pro­jek­tem VAPE, jehož jsme part­ne­ři. Dále se budou pre­zen­to­vat fot­ky a videa z již pro­běh­lých pro­jek­tů.

Nabíd­ne­me vám akce na letoš­ní rok, kte­rých se může­te zúčast­nit. Z troš­ku jiné­ho soud­ku bude­me mít pro vás při­pra­ve­nou hru o ceny, domá­cí pala­čin­ky a leh­ké občer­stve­ní. V dru­hé polo­vi­ně zahra­jí kape­ly z měl­nic­ké­ho regi­o­nu – Desort a Inter­pret nezná­mý, násle­do­vat bude vol­ná zába­va.

Ať už nás zná­te a účast­ni­li jste se někte­rých pro­jek­tů nebo o nás sly­ší­te popr­vé, rádi Vás všech­ny uvi­dí­me 29. 3. od 18 hodin v Malém sále MKD. Vítán je kaž­dý a vstup je zdar­ma.

Těší­me se na vás!

Váš Tmel­ník

Tmel­ník je občan­ské sdru­že­ní, kte­ré pořá­dá pro­jek­ty na Měl­ní­ku a po celé EU pro mla­dé lidi. Mla­dí lidé mají tak mož­nost vyjet do zahra­ni­čí na pro­jek­ty v rám­ci pro­gra­mu Mlá­dež v akci či Evrop­ské dob­ro­vol­nic­ké služ­by. Tmel­ník vzni­kl v úno­ru 2011 z ini­ci­a­ti­vy Vla­di­mí­ra Šku­ty, kte­rý je jejím před­se­dou. Sdru­že­ní čítá kolem 50 dob­ro­vol­ní­ků a pra­cov­ní­ků. Do budouc­na i nadá­le plá­nu­je­me roz­ši­řo­vá­ní naše­ho půso­be­ní. Jsme stá­le ote­vře­ni novým dob­ro­vol­ní­kům a aktiv­ním nad­šen­cům.

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 26. března 2013.