Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Dob­rý den :-)

na začá­tek břez­na příští­ho roku je do cen­t­ra Evro­py do Pra­hy svo­lá­na mlá­dež­nic­ká Kon­vo­ka­ce.

Toto mod­li­teb­ně-uctí­va­cí setká­ní mla­dých křes­ťa­nů si kla­de za cíl spo­leč­ně volat po obno­ve­ní, občer­stve­ní, posvě­ce­ní a opě­tov­ném zapá­le­ní Boží­ho lidu v Evro­pě. Rádi bychom Vás poprosi­li jako vedou­cí­ho mlá­de­ží, zda bys­te nezvá­ži­li účast mlá­de­že kato­lic­ké církve v ČR.

Chce­me, aby byl Boží lid při­pra­ven, vyzbro­jen a vědom si svých úko­lů, a to nejen na evrop­ském misij­ním poli. Tou­ží­me zno­vu ucho­pit dědic­tví refor­ma­ce, kte­ré před něko­li­ka sta­le­tí­mi vze­šlo prá­vě z cen­t­ra Evro­py, a spo­leč­ně jako Boží povo­la­ný lid volat za vyli­tí Ducha moud­ros­ti, zje­ve­ní a báz­ně před Hos­po­di­nem, abychom vidě­li, k jaké nadě­ji nás povo­lal.
Chce­me vydat své živo­ty plně a bez kom­pro­mi­sů Božím plá­nům. Tou­ží­me po tom, aby mla­dá gene­ra­ce Boží­ho lidu byla sjed­no­ce­ná, posvě­ce­ná, zapá­le­ná a vysla­ná jako armá­da do náro­dů a aby poro­zu­mě­la Božím zámě­rům s Izra­e­lem.

Zve­me vás, abys­te se při­po­ji­li, sjed­no­ti­li v Jeho Duchu a spo­leč­ně před duchov­ním svě­tem demon­stro­va­li tuto jed­no­tu a pří­sluš­nost k Tělu Kris­to­vu, kte­ré je roz­hod­nu­to násle­do­vat Kris­ta jako své­ho Pána, a ochot­ně s odva­hou vstou­pit do povo­lá­ní, kte­ré jako Boží vyvo­le­ný lid máme. Veli­ce by nás všech­ny pod­po­ra účas­ti Vaší mlá­de­že z celé ČR :-)

Více info na: http://www.konvokace.cz

Za pří­prav­ný výbor Kon­vo­ka­ce 2013

Ive­ta Prcha­lo­vá

IHOPP ( Inter­nati­o­nal hou­se of pra­yer Pra­gue – Mezi­ná­rod­ní dům mod­li­teb Pra­ha – www.ihopp.org )
KS Pra­ha ( Křes­ťan­ské spo­le­čen­ství Pra­ha – www.kspraha.cz )
+420737942742
nowotnar@seznam.cz

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 25. ledna 2013.