Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
„Taking Steps Towards an Ecologically Responsible Society“

Váže­ní přá­te­lé, brat­ři a sest­ry,

v rám­ci kam­pa­ně  Evrop­ské eku­me­nic­ké rady mlá­de­že (EYCE) sou­stře­dě­né na pro­pa­ga­ci eko­lo­gic­ké spra­ve­dl­nos­ti bych ráda pozva­la vás osob­ně či čle­ny vašich církví k účas­ti na násle­du­jí­cím semi­ná­ři. Kon­krét­ně se jed­ná o tra­i­ning cour­se „Taking Ste­ps Towards an Eco­lo­gi­cally Respon­si­ble Soci­e­ty“ a bude se konat 24.6.–1.7.2012 v Min­sku v Bělo­rus­ku. Koná­ní pod­po­ří You­th in Acti­on Pro­gra­m­me EU.

Pozván­ku, před­běž­ný pro­gram a dal­ší infor­ma­ce včet­ně při­hláš­ky najde­te v pří­lo­ze – pro­sím, šiř­te ji dal­ším zájem­cům z vaše­ho oko­lí.

Dead­li­ne pro při­hlá­še­ní je půl­noc 15.4.2012.

Počet míst je vždy ome­zen (oko­lo 30) a vět­ši­nou se účast­ní i mus­li­mo­vé, pře­de­vším jsou ale mezi účast­ní­ky mla­dí křes­ťa­né z celé Evro­py (všech deno­mi­na­cí, od pra­voslav­ných přes řím­ské kato­lí­ky po bap­tis­ty, do ca 32 let). Na kaž­dou akci je tře­ba napsat krát­ký moti­vač­ní dopis v ang­lič­ti­ně (neboj­te se, sta­čí zna­los­ti ze střed­ní ško­ly) a při­hlá­sit se přes Eku­me­nic­kou radu církví v ČR, což není žád­ný pro­blém. Nej­vhod­něj­ší jsou tyto semi­ná­ře pro lidi, kte­ří nějak vedou ostat­ní – ať už v mlá­de­ži či spol­ču, nebo tře­ba v něja­kém občan­ském sdru­že­ní.

Kon­takt: richterova.olga@gmail.com či se může­te ptát pří­mo tajem­ni­ce: general.secretary@eyce.org

A ješ­tě infor­ma­ce pro ty, kte­ří rádi píšou, kres­lí či fotí:
Chys­tá se tře­tí vydá­ní elek­tro­nic­ké­ho časo­pi­su The Leaf – je to sou­část kam­pa­ně EYCE „Pro­mo­te Eco­lo­gi­cal Jus­ti­ce“!

Prv­ní vydá­ní je dostup­né here.

Spe­ci­fi­ka­ce, čím může­te do kam­pa­ně při­spět:

  • Con­tri­bu­ti­ons can take a form of articles, inter­views, deba­tes, reflecti­ons, ana­ly­ti­cal inputs, reviews etc.
  • The ove­rall focus of the 3rd issue is Eco­lo­gy and Its Social Impli­cati­ons (relati­ons between eco­lo­gy and pover­ty reducti­on, eco­lo­gy and eco­no­mic development/growth etc.). These topics are only recom­men­dati­on, not a limi­tati­on.
  • Len­gth of con­tri­bu­ti­ons should vary from 500 to 1.500 words.
  • Abs­tracts (one paragra­ph descri­bing topic and form of a con­tri­bu­ti­on) should be sub­mit­ted no later than 25th March.
  • Authors of selec­ted abs­tracts will be con­tac­ted and asked to deve­lop full con­tri­bu­ti­on until 22nd April.

CCT is also loo­king for car­to­o­nists. In order to ligh­ten seri­ous the­me, we would appre­ci­a­te con­tri­bu­ti­ons from volun­teers who want to sha­re the­ir artis­tic skills and draw a car­to­on tou­ching the topic. Ple­a­se con­tact us on below men­ti­o­ned email add­ress.

For abs­tracts, con­tri­bu­ti­ons or further ques­ti­ons, ple­a­se con­tact the CCT on campaign@eyce.org. The CCT is loo­king for­ward to rece­i­ve your ide­as and con­tri­bu­ti­ons!
We are loo­king for­ward to rece­i­ve your con­tri­bu­ti­ons! Ple­a­se also sha­re this infor­mati­on as wide­ly as possi­ble! Thank you!

With gre­en gree­tings,
CCT

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 30. března 2012.