Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Školení pro mládež v Norsku

Nabí­zí­me vám mož­nost zúčast­nit se  pěti­den­ní­ho mezi­ná­rod­ní­ho ško­le­ní Appe­ti­ser kona­né­ho ten­to­krát v Nor­sku v ter­mí­nu od 2.- 6.5.2012.
Zís­ká­te zde základ­ní infor­ma­ce o tom, jaké pro­jek­ty lze pod­po­řit v rám­ci pro­gra­mu Mlá­dež v akci, nau­čí­te se, co je to nefor­mál­ní vzdě­lá­vá­ní, inter­kul­tur­ní uče­ní a bude­te spo­lu­pra­co­vat s mla­dý­mi lid­mi z dal­ších pat­nác­ti evrop­ských zemí.

Pra­cov­ním jazy­kem ško­le­ní je ang­lič­ti­na.

Od účast­ní­ků ško­le­ní se oče­ká­vá zku­še­nost s mlá­dež­nic­ký­mi pro­jek­ty, moti­va­ce ke spo­lu­prá­ci s mlá­dež­nic­ký­mi orga­ni­za­ce­mi či sku­pi­na­mi na mezi­ná­rod­ní úrov­ni, při­mě­ře­ná zna­lost ang­lic­ké­ho jazy­ka a věk nad osm­náct let.
Účast­ní­kům bude hra­ze­no uby­to­vá­ní a stra­va, Čes­ká národ­ní agen­tu­ra pro­pla­tí čes­kým účast­ní­kům také ces­tov­né. Účast­nic­ký popla­tek za ško­le­ní činí 600Kč, pro stu­den­ty 300Kč.

Bliž­ší infor­ma­ce o ško­le­ní a odkaz na při­hláš­ku nalez­ne­te na webo­vých strán­kách ČNA Mlá­dež: zde a na strán­kách ško­le­ní zde

Uzá­věr­ka při­hlá­šek je  6. úno­ra 2012.

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 10. ledna 2012.