Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Běleč bez bariér

Dovo­lu­je­me si vás upo­zor­nit na pávě pro­bí­ha­jí­cí veřej­né sbír­ce „Běleč bez bari­ér“, kte­rá je urče­na na shro­maž­ďo­vá­ní pro­střed­ků pro vybu­do­vá­ní bez­ba­ri­é­ro­vé­ho nájez­du v Tábo­ře Jana Amo­se Komen­ské­ho v Běl­či nad Orli­cí.

Vybu­do­vá­ním bez­ba­ri­é­ro­vé­ho nájez­du se roz­ší­ří kapa­ci­ta tábo­ra i pro oso­by se sní­že­nou pohyb­li­vos­tí, kte­ré tábor vyu­ží­va­jí. V tábo­ře ČCE orga­ni­zu­je tábo­ry a rodin­né poby­ty pro oso­by s posti­že­ním, rodin­né poby­ty a poby­ty pro seni­o­ry. Tábor je vyu­ží­ván také dal­ší­mi orga­ni­za­ce­mi pro poby­ty s han­di­ca­po­va­ný­mi oso­ba­mi.

Veřej­ná sbír­ka je ote­vře­na do 30.9. 2011. Do té doby může­te pod­le své­ho uvá­že­ní při­spět. Je zpří­stup­ně­no něko­lik mož­nos­ti pod­po­ry:

  1. DMS (cena DMS 30 Kč, z toho na pro­jekt urče­no 27 Kč)
  2. Pře­vo­dem  na účet (78 78 78 78 78/2700)
  3. Pay­Sec  – zdar­ma onli­ne jaká­ko­liv část­ka, dostup­né ze strá­nek pro­jek­tu

Pod­le své­ho roz­hod­nu­tí pro­sím pře­dá­vej­te infor­ma­ci o mož­nos­ti při­spět dále oso­bám, kte­ré se zají­ma­jí o  pod­po­ru han­di­ca­po­va­ných a pod­po­rů tábo­rů v Běl­či nad Orli­cí.

Dal­ší infor­ma­ce o pro­jek­tu: www.belecbezbarier.evangnet.cz.

V pří­pa­dě nejas­nos­tí, kon­tak­tuj­te pro­jek­to­vý tým: belecbezbarier@e‑cirkev.cz
(M. Rich­te­ro­vá, E. Bene­šo­vá, T. Naj­brt).

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 23. května 2011.